Neon spellen Actiespellen Klassieke Spellen Denkspellen Time Management Match 3 SpellenMeer

FAQ

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de Flash speler downloaden?
Voor Google Chrome is de Flash speler al ingebouwd, deze Flash speler wordt automatisch geupdate als er een nieuwe versie is (zorg er wel voor dat je regelmatig je browser update). Voor de andere browsers kun je de download pagina bezoeken: https://get.adobe.com/flashplayer/.
Hoe schakel ik de Flash speler in bij Google Chrome als er geen Flash is gedetecteerd?

Sinds Chrome versie 76 wordt alle Flash inhoud standaard geblokkeerd. Wanneer Flash is geblokkeerd, klikt u op het Plugin geblokkeerd pictogram in de adresbalk van Chrome en klikt u op Beheren. Dit brengt u naar de Flash-instellingenpagina, die u ook kunt openen via Instellingen » Geavanceerd » Privacy en Beveiliging » Site-instellingen » Flash.

Chrome: Flash inschakelen

Klik hier op de schakelaar om Eerst vragen in te stellen.

Chrome: Flash inschakelen

Wanneer u nu een website met Flash bezoekt, klikt u op het Flash-object op de webpagina, klik dan op Toestaan.

Chrome: Flash inschakelen

Hoe schakel ik de Flash speler in bij Firefox als er geen Flash is gedetecteerd?
Klik op het hamburger menu () rechtsboven. Selecteer Add-Ons, dan Plugins. Zoek in de lijst van plugins naar Shockwave Flash (een andere naam voor de Flash speler) en klik op . Selecteer Altijd activeren.
Hoe schakel ik de Flash speler in bij Edge als er geen Flash is gedetecteerd?
Klik op de knop om naar het Edge menu te gaan. Klik op Instellingen. Scroll naar beneden en klik op Geavanceerde instellingen weergeven. Zoek naar Adobe Flash Player gebruiken en zet deze aan.
Hoe schakel ik de Flash speler in bij Safari (OSX of Sierra) als er geen Flash is gedetecteerd?
In Safari ziet u een Klik om Flash te gebruiken knop. Klik daar op, klik dan op Gebruik elke keer in de popup die verschijnt.